Antistereotip/Serbia

Our vision is to bring down the poverty line!

  • Cilj projekta je da srušimo granice siromaštva, jer znanje nema granice. Znanje ljude čini boljima. Radimo da najsiromašnije slojeve društva pripremimo za najtraženije veštine.
  • Problem i rešenje  Siromašni slojevi društva nemaju privilegiju da priušte sebi obrazovanje u oblasti informatike. Antistereotip otvara, kroz besplatnu edukaciju i praktičnu primenu znanja na polju računarstva, socijalno ugroženoj omladini i deci kao i svima kojima je to potrebno – nove mogućnosti. Sprovodimo društveno odgovorne projekte i radimo sa marginalizovanim grupama stanovništva.
  • Poslovni rezime  AntiStereotip je `start-up` projekat u `beta` fazi. Investicije su nam prioritet jer i bez donacija želimo da sprovodimo svoju viziju. Donacije su OK, kao i novac koj ce biti transparentno objavljivan na sajtu. Sarađujemo sa kadrovima iz oblasti računarstva (osnovna informatička kultura, primenjena matematika u računarstvu, programiranje, administracija sistema i servera etc.), kao i sa potpuno različitim profilima ljudi koji su takođe profesionalno orijentisani u svojim karijerama. Sertifikovani smo od strane Univerziteta u Beogradu, kao i međunarodno priznatim sertifikatima drugačijeg prioriteta.
  • Proizvodi i usluge – Pružamo pored besplatnih i komercijalne usluge (web servisi, web aplikacije, web prezentacije, umrežavanje infrastrukture, administracija sistema i servera etc.)
  • Promocije – Antistereotip vrši ekspozicije kroz `PR`, Promocije, Tribine, `Meetups`, Časovi, Obuke, kao i putem Interneta: Online kursevi i korisnička podrška u realnom vremenu.
  • Konkurencija Na tržištu edukacije globalni konkurenti svoj poslovni model realizuju na engleskom jeziku (codacademy, e-learning, etc. – deo na internetu). Našu prednost vidimo u lokalizovanoj edukaciji na maternjem jeziku kroz potrebe na tržištu koje servisiramo od 2015. godine.